Jouni

Kaikki blogit puheenaiheesta Pakina

JOS OLISIN PRESIDENTTI

(KEVÄTPÖRRIÄINEN 1968 -kollaasi.)

Jos olisin presidentti, ostaisin komean hevosen ja ratsastaisin sillä pitkin kaupunkia. Kun kadun toiselta puolen joku huutaisi minulle, minä huutaisin aina reippaasti takaisin. Ei sillä väliä, miten leveä katu.

Hoitaisin kaikki Suomen veroasiat ajallaan ja syyslomalla matkustaisin Pohjoiselle Jäämerelle kalastamaan turskaa ja makrillia. Myös lähtisin aina Venäjälle metsästämään jäniksiä, jos kutsu käy. Mutta jos minun vaimoni olisi kipeänä, jättäisin hänet kotiin makaamaan.

Venäjän neutronipommeja Itämerelle? Vai Suomi Euraasian sotilasliittoon?

Presidentti Putinia lähellä olevan Valdai-klubin jäsenen mukaan Venäjä ei voi olla näkemättä, että Itämeren nykytilanne muistuttaa jo talvisodan alkuaikoja 1939, jolloin Suomi muiden kanssa uhkaili ja sabotoi Venäjää (syyllistyen lopulta Mainilan laukauksiin Molotov - Ribbentrop -liittoutuneita vastaan) - tästä viisastuneena Venäjä voi tuoda lahivesillemme jopa neutronipommeja: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001168891.html

Pk-yritysten vaikutukset työllisyyteen löivät ällikällä

Kävin eilen Stadissa etsimässä kolmijalkaista jakkaraa. Erottajalla vastaan käveli entinen naapurini Bo Hager. Poikkesimme kahvilaan ja puhuimme taloudesta, kuten yleensä. Bo ihmetteli uutista, jonka mukaan Suomeen syntyneistä uusista työpaikoista...

"Vuosien 2001–2012 välillä... pk-yritysten osuus oli peräti 92,5 prosenttia."

http://rohkeasuomi.fi/2014/10/pk-yritykset-suomen-johtotahtena/

Mökillä pääsee häiriintynyttä ja meta-pahastuttavaa mediamaailmaa pakoon

Olen pari kertaa tämän "kesän" aikana käynyt mökillä. Vaikka säät ovat olleet mitä ovat, yksi parhaimmista asioista mitä mökillä kokee on säilynyt: Siellä pääsee irti etelän sairaasta mediamaailmasta.

Vihapuheesta ivapuheeksi

Se, jonka nimeä ei mainita, teki yölliset tumpputemppunsa ja jätti monomuotoiset tahrat kuivumaan. Aamun valjettua kansalaiset kokoontuivat hypistelemään, nuuhkimaan ja tulkitsemaan kovettuneita läikkiä.

Älämölöä ei voinut estää. Vihapuhetta, oli vallitseva näkemys. Vihdoinkin asiaa, yrittelivät myötämielet.

Lääkärit ovat poliittisista syistä vääntäneet viinan juonnin sairaudeksi

Alkoholismi, päihderiippuvuus, suurkuluttaja. Sukupuolitutkimus (entinen naistutkimus) on kiinnittänyt huomiota siihen, että mielisairaaloissa on ollut paljon enemmän naisia, kuin miehiä. Tästä on sukupuolentutkimuksessa vedetty se johtopäätös, että mielisairauden diagnostiikka on vallankäytön väline, jossa naisille tyypilliset käyttäytymispiirteet diagnosoidaan mielisairauksiksi, ja siksi naisia on määrätty puolet enemmän hoitoon mielisairaaloihin, kuin miehiä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä