*

Jouni

Islamisaatio

Sotilaspuvussa liikkuminen pimeällä kielletty!

Sotilaspuvussa liikkuminen pimeällä kielletty!

 

Hyvä kehotus ja laittaa ajattelemaan, mikä on järkevää.

 

Hallituksen pitää parantaa suomalaisten turvallisuutta kun sotilaidenkaan turvallisuutta yöaikaan ei voida taata!

 

Hallituksen ryhdyttävä toimiin, vihapuheesta höpiseminen ja ei anna pelolle valtaa,  ei riitä vaan nyt on hallituksen viimeistään herätättävä!

 

Rajatarkatustukset  ja matkustusasiakirjat oltava mukana.

 

Oikeat vihapuheet lähtevät Shariasta

Olen yllättynyt, että kukaan ei ota esiin sitä tosiseikkaa, että Sharia, joka tukeutuu Koraaniin, Siiraan ja Hadithiin, on avoimesti rasistinen julkaisu, joka levittää vihapuheita.

En usko, että missään EU-maassa olisi mahdollista perustaa yhdistys, jonka säännöt noudattavat Shariaa siten, että musilimit ja kristityt vaihtavat roolia, ja muslimeista tulisi yhdistyksen tavoitteissa vainottu alempiarvoinen väestönosa.

 

Terrorismi ja sen kannattajat

[julkaistu muualla jo 3.9.2017]

 

En ole aikaisemmin kirjoittanut mitään terrorismista sen vuoksi, että mielestäni moni muu on jo kommentoinut näitä asioita todella fiksusti. Toiseksi siksi, että en tahdo ”vaahdota” jatkuvasti haittamaahanmuutosta, kuten monet tekevät. Sen asian esillä pitäminen on kuitenkin tärkeää, koska Suomessa on yhä paljon ihmisiä, jotka eivät ymmärrä haittamaahanmuuton ja terrorismin yhteyttä tai eivät tunnusta sitä, vaikka syvällä sisimmässään tietäväkin näiden liittyvät negatiivisesti toisiinsa.

Mikä ihmeen islamisaatio?

Islamisaatio on äärioikeiston keksimä termi (lähde: HS), jolla pyritään kuvaamaan kehitystä, josta muun muassa useat imaamit ovat puhuneet aivan innoissaan.

Sateenkaari ja puolikuu

Kulunutta viikkoa on juhlittu ihmisoikeuksien huipentumana. Sateenkaariliput ovat liehuneet tangoissa useita valtion rakennuksia myöten ja poliisi on kunnostautunut osallistumalla pride-kulkueeseen.

Yksi asia on käynyt selväksi. Huuto epätasa-arvosta ei lakkaa, vaikka lainsäädäntöä on muutettu otteella. Kokoomuskollega Jaana Pelkonen surkuttelee nyt haluttomuutta edistää trans- ja äitiyslakia.

Ruotsissa tuhansittain väkivaltaisia islamisteja

"RUOTSIN turvallisuuspoliisi Säpo laskee, että Ruotsissa on tällä hetkellä tuhansia väkivaltaan taipuvaisia ääriajattelijoita.

 

Viime vuosien kehitys on ollut räjähdysmäistä, kirjoittaa uutistoimisto TT, joka on haastatellut Säpon pääjohtajaa Anders Thornbergiä.

”Emme ole nähneet mitään vastaavaa tässä mittakaavassa aiemmin”, Thornberg sanoo.

Erityisesti kyse on islamilaisista ääriajattelijoista. Vuonna 2010 Säpo laski, että heitä olisi Ruotsissa noin 200.

Kannustetaan pakolaiset valtuustoihin ja eduskuntaan! Osallistetaan!

Miksi Suomessa halutaan, että kunnan asioista pääsevät päättämään ulkomaalaiset niin helposti? Jo kahden vuoden yhtämittaisen Suomessa asumisen jälkeen ulkomaalainen voi sekä äänestää, että asettua ehdolle kuntavaaleissa. Asiasta on säädetty perustuslaissa, joten sen muuttaminen vaatisi kiireellisenä 5/6 enemmistön ja vaalien yli lepäämään jätettynä 2/3 enemmistön.

Demokraatin demonisoinnin kauhea lopputulos

Euroopassa tehdään (onneksi) vähän poliittisia murhia; poliittisia siis siinä mielessä, että tunnettu poliitikko yksinkertaisesti tapetaan hänen näkemyksensä takia. Sellainen kuitenkin tapahtui suvaitsevaisuuden ja demokratian mallimaassa, Hollannissa, keväällä 2002. Maan sodanjälkeisen historian ylivoimaisesti kirkkain poliitikkotähti Pim Fortuyn (lausutaan: fortäyn) ammuttiin radiostudion pihalla, hieman ennen parlamenttivaaleja ja juuri kun hän oli ollut radiohaastattelussa.

Lähiöitä on itsenäistymässä Ruotsista

Raportin mukaan Ruotsissa on 15 aluetta, missä poliisin on vaikea tai mahdoton toimia. Alueilla rikokset sovitaan ryhmien ja perheiden kesken. Voi myös kysyä, mikä asema sharialla on lakina, varmasti merkittävä vähintäänkin epävirallisena tapana, kuten poliisien raportti viittaa.

 

Joulu on peruutettu?

Suomessa on noin 40 000 muslimia. Se on suunnilleen Hyvinkään kaupungin verran väkeä. He viettävät nyt kolmepäiväistä ramadanin päätösjuhlaa, Id al-fidriä. Lapsiille ostetaan lahjoja kuin jouluna ikään, ostetaan uusia vaatteita, käydään yhdessä ulkona syömässä, nuoret saavat tavallista enemmän taskurahoja.

Yksi kauppakeskus huomasi markkinaraon. Se huomioi Id al-fidrin kampanjoinnissaan. Tulossa on varmasti muhkea kassavirta, ei sentään joulun veroinen, mutta kuitenkin. Kauppakeskus toivottaa maksukykyiset asiakkaat tervetulleiksi ja ottaa huomioon heidän toiveensa ja tarpeensa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä