Jouni

Kaikki blogit puheenaiheesta Helsinkiin ydinvoimala

Taitavaa propagandaa ihmisen ja luonnon kustannuksella?

Hesarin nosebovaikutus -kirjoituksessa käsitellään ihmisen aivoihin asti vaikuttavasta välittäjäaineesta, joka räpsähtää ja hermosolut aktivoituvat. ”Koehenkilöt saivat voidetta, jossa ei ollut mitään vaikuttavia ainesosia. Kuitenkin kun heille kerrottiin sivuvaikutuksista, he alkoivat saada niitä ja kipureaktio nähtiin jopa aivoissa ja selkäytimessä.”

Keskustelu tulevaisuuden ilmastonmuutoksesta on tasaantunut!

Keskustelua ilmastonmuutoksen suunnasta ylläpidetään yhteiskunnassa. Tietoa ilmastonmuutoksen syistä on tuotu nyt myös kansalaisten tietoisuuteen. Määritelmällisesti ilmastonmuutoksen syyt eivät ole automaattisesti ihmisestä johtuvia, koska ns. luonnollista muutosta molempiin suuntiin on aina olemassa. Viimeaikaisesta lämpenemisestä karkeasti arvioiden noin puolet on ollut ihmisen aiheuttamaa, toinen puoli on luonnollista syistä johtuvaa. Ihmisen aiheuttamaa osuutta ilmaston lämpenemisessä on mahdollisesti liioiteltu huomattavasti, viimeaikoina julkaistujen tutkimustulosten mukaan.

Öljy-yhtiöt syyllisiä ilmastonmuutokseen!

Öljy-yhtiöt syyllisiä ilmastonmuutokseen!

Koska on päätetty, että ihminen on aiheuttanut ilmastonmuutoksen, ryhmä suuria öljy-yhtiöitä teki uuden strategian ja tuli näyttävästi julkisuuteen ”tunnustamalla” osuutensa ilmastonmuutokseen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä