Jouni

Suomessamme on Voimaa !!

  • Uusi energia hehkuu
    Uusi energia hehkuu

Olen iloisesti yllättynyt.

Olen kuvitellut että vauhkoamiseni Kylmäfuusiosta valuu kuin vesipisara hanhen selkää pitkin hedelmättömään maahan, mutta olenkin ollut oikeassa. Niin valuu.

Onneksi kuitenkin maanpuolustuksemme parasta miettivät ( ja ruotsalaiset) ovat olleet valppaina, ja ovat tilannetta seuranneet, jos ei muuten niin vapaa-ajallaan. Joka kuitenkin on mitä merkityksellisintä.

Linkin lehti kertoo panssarivaunuista ja Rommelin strategioista, (se on pakko lukea kaikki,) mutta myös kertoo Kylmäfuusiosta (LENR) ja sen nykytilanteesta:

http://www.huoltoupseeriyhdistys.fi/lehti/lehdet/HU_1_2014.pdf

Toivon täällä kädet ristissä että Alexanderimme Sunnuntaina pääministerin haastattelutunnillaan tiesi LENR- energian olemassaolosta kun energiahommia kommentoi. 

Onneksi VTT on olemassa, se saattaa vielä pelastaa Suomemme, jos oikea tutkimus on saanut ajoissa rahoitusta. Tuskinpa kuitenkaan on. Toivottavasti sitten Etiam Oy ainakin on saanut kunnon rahoituksen aikaan yksityistä kautta.

Tätä Suomi on odottanut, tilaisuutta osoittaa olevansa innovatiivisuuden ja tuotteistamisen valittu kansa. Sampon vei Eeloppi, mutta hammasta ja aivoa puristaen on ennenkin pärjätty.

Nyt on Innovatiivisuuden kristallinen hetki, jos hyvät Päättäjät sen nyt vaan on hoksanneet.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Elforskin toimitusjohtaja sanoo näin, vastauksena terstiraportin kritiikkiin:
"Elforsk avstår från att spekulera i orsaker till de presenterade resultaten.

Mer forskning behövs för att klargöra om vi står inför ett nytt sätt att utvinna kärnenergi eller om det finns andra förklaringar till observationerna.

Med resultaten vore det märkligt om Elforsk skulle komma fram till att inget mer behöver göras. Det är tvärtom högst rimligt att snabbt konstatera att mer forskning behövs.

Magnus Olofsson, vd Elforsk"

Käyttäjän tyy kuva
Timo Ylhäinen

Olipa siellä Huoltoupseerissa melko pitkäpiimäinen ja kritiikitön kirjoitus.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Noinkin sitä voi kritisoida, jos muita ajatuksia ei herää.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Suomemme innovatiivisuus ei ole normaalia. Olemme epänormaaleja muita innovatiivisemman mielemme vuoksi, mutta todella ylpeitä siitä.
Nyt kun vaan osaisimme pelata korttimme oikein.

https://www.google.com/patents/WO2013076378A2?cl=e...

Toivottavasti joku instanssi voisi rahoittaa tulevat patenttioikeudenkäynnit, koska Soinisen Pekalla on ylivertainen patenttihakemus.

Yritettäisiin nyt yhdessä ottaa kaikki hyöty irti siitä, että tajuamme energiavallankumouksen olevan omissa hyppysissämme juuri nyt.

Varaudutaan energiavallankumoukseen, se nyt olisi elintärkeää meille.

Toimituksen poiminnat