Jouni

Lomaseksi, Himaseksi, Lapsoseksi? Minua himoittaa Himaseksi

  • Kylmäfuusiolaite, kuvakaappaus live-demosta
    Kylmäfuusiolaite, kuvakaappaus live-demosta

Räväkkä otsikko, eikövaan.

 

Himaseksi haluaisin, kertomalla Suomelle selviytymisreseptin, ja edullisemmin;

 

Suomi on vasta kuudes innovatiivisten valtioiden listalla, ruotsalaisetkin olivat meitä edellä. Hävetkää päättäjät, miksi emme heti helpottaisi innovaatioiden ja niiden käytännön sovellusten eteenpäinvientiä maassamme, ja aktiivisesti pyrkisi maapallomme innovatiivisimmaksi valtioksi? Kannattaisiko siihen panostaa kunnolla? Olisiko se meille eduksi?

Siinä kun Himasen Sininen kirja on arvoituksellista luettavaa, minun selviytymisreseptini vain pyytää tekemään Suomestamme vieläkin innovaatioihin suopeammin suhtautuvan ja niihin satsaavan.

Hyviä esimerkkejä innovaatioiden merkityksestä meille on ollut Nokia ja sen menestys, sekä sen tarpeisiin synnytetyt muut yhtiöt. Osaamme innovatiivisuuden, ja aivan maailman huipulla. Sitä innovatiivisuuttamme meidän pitää vieläkin painokkaammin ruokkia, eikä pääosin rajoittaa, kuten apua hakevaa nykyisin byrokratian alamaisena käsitellään. Eikä neuvottavana ja arvokkaana asiakkaana, jota on tarpeellista ja välttämätöntä auttaa byrokratian rattaissa. 

Parikymmentä vuotta sitten havaitun, mutta epätodeksi lytätyn "kylmäfuusioilmiön" todeksinäyttämisestä on seuraavassa livesteramissa kyse. Energiantuotosta, jota on tiedemaailmassa tutkittu edelleen, vaikka siihen ei ole virallisessa tiedemaailmassa haluttu uskoa. Kun ei ole olemassa hyviä teorioita, miksi moinen kylmäfuusio edes toimisi. 

Nyt kuitenkin sellaista aiotaan esitellä:

http://new.livestream.com/triwu2/Defkalion-ita

Kun tätä kirjoittelen, on vielä runsas 8 tuntia tuon kylmäfuusiovempeleen näyttämis-streamiin aikaa. Tylsää katsottavaa toki voi olla, näyttävät vaan kuvaa jostakin vehkeestä, jonka pitäisi kertoimella 6 ja rapiat toimia energiantuottajana.

Jos oikeasti yhtään kiinnostaa, on aiheesta lisää tuolla:

http://www.e-catworld.com/2013/07/defkalion-hyperion-demo-thread/

Toivottavasti Suomemme johtajat ovat tietoisia moisista energiakentän muutosten mahdollisuuksista, etteivät mahdolliset kenties nopeatkin vaikutukset tule yllätyksenä, vaan yhteiskuntamme olisi valmis ripeästikin mukautumaan esimerkiksi hajautettuun, edullisempaan energiantuotantoon.

Toivottavasti myöskin hakkeenpolton merkittävät osaamistaitojen kehitykset on nähty päätöksissä, jotta sen alan innovaatiot ovat helposti päässeet esille.

http://turosteam.fi/details.php?group=18&id=25

Heidän kaasutuslaitteistonsa on hieno esimerkki Suomalaisesta energiainnovaatiosta, joka tulisi nyt viimeistään ottaa erityiseen avustushuomaan. 

Tämänvuotinen kylmäfuusioseminaari ICCF 18, on Missourin yliopistolla, Columbiassa. Sinne tuo livestreamikin on tarkoitettu, todisteeksi toimivan kylmäfuusiolaitteen olemassaolosta. Hauska nähdä,onnistuuko.

Mutta, kunhan on edes mietitty, entä jos tämä onkin totta? Kannattaisiko nyt panostaa innovaatioihin tämänkin suhteen, kun ilmiön todenperäisyydestä ei ole enää lainkaan epäilystä. Kysykää lempitiedemieheltänne. 

http://iccf18.research.missouri.edu/

 

Onneksi Suomemme tuntuu alustavasti olevan kilvassa mukana, kiitos VTT ja Keksintösäätiö.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Vähän kuppaseksi tuo homma viimeaikoina näyttää menneen, mutta eiköhän se siitä vielä nouse. Ilman Himastakin.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Mielenkiintoiseksi, kyllä juu. Tunti 53 minuuttia vielä jäljellä demoon.
Himasen kirjoitukset on hyviä, mutta onhan se vaikeaa kun pitää helppo asia sanoa monimutkaiseksi. Siis monimutkaisesti.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Tässä odotellessa tietoa pureksittavaksi,
Suomalainen patenttihakemus on vetämässä, siihen on käsittääkseni VTT:n panos ollut merkittävä, ja keksintösäätiö on myös myöntänyt sen kehitykseen varoja.
http://keksintosaatio.fi/fi/rahoitetut-keksinn%C3%...

Lisää tietoa suomalaisesta innovaatiosta, jota pitäisi nyt kiivaasti takoa, löytyy täältä:

http://www.lenr-info.com/uutiset.html?16

Siirrynkin katselemaan kylmäfuusiodemoa:
http://new.livestream.com/triwu2/Defkalion-ita

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Tylsäähän tuota pätkivää lähetystä oli katsoa, ja vielä italiaksi, jota en pakollisen ruotsinpänttäämisen vuoksi ole ehtinyt opiskella.

Mutta englanniksi on huomenna 8-tuntinen demo:

"Todays demo is in Italian, addressed towards the Italian general public for “educational purposes” only. Foreign/English speaking listeners are invited to watch a 8-hour demonstration tomorrow afternoon (16:00 Italian time, 10:00 EDT US)."

Onneksi olemme saaneet opiskella myös englantia, eikä vain pelkästään ruotsia, ja siksi kykenemme sitä kieltä sujuvasti seuraamaan.

Mielenkiintoista nähdä, mikä tulee koelaitteiston tehokerroin olemaan, tuleeko sisäänlaitettu watti kuinkamoninkertaisena ulos lämpönä, siitähän tässä on kyse.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Kommenttia tämänpäivän demosta:
"Hampus on July 22, 2013 at 11:38 am
8kW out; 1.8kW in. COP of 4.44.
Temp of water in 24.7 C Temp of steam out 157 C.
Costs: For a 10 KW reactor, a recharge of NI H cost 1 Euro 1£ for six months. Recharge every six months."

Katsellaan huomenna lisää.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Tässä käynnissäolevan streamin osoite, siellä englanninkielinen esittely menossa.

Se varmasti on katsottavissa myöhemminkin;

http://new.livestream.com/triwu2/Defkalion-US

Toimituksen poiminnat