Jouni

Tuulimyllyjä pitää suojella!

  • Tuulimyllyjä pitää suojella!

kirjoitin ao:n kommentiksi, mutta jospa näin useampi sen lukisi: (vähän editoituna)

 

Alkaa olla aika ottaa "uusi energia" vakavammin.

Aiemminhan tähän kylmäfuusioksikin kutsuttuun on suhtauduttu lähinnä huvittuneesti, koska parikymmentä vuotta sitten tohtorit Fleshmann ja Pons eivät pystyneetkään toistamaan havaintojaan energiantuotosta.

Uudella energialla tarkoitan siis todistetusti havaituista LENR-reaktioista syntyvän lämmön hyödyntämistä. Todisteita havainnoista löytyy vaikkapa lenr-canr.org -sivustolta.

Muutama kaupallinen yhtiö kertoo olevansa jo hyvin pitkällä LENR-reaktioihin perustuvien tuotteidensa kanssa, ja yksi kertoo jopa myyneensä ja toimittaneensa 1MW-tehoisen lämpölaitoksen, joka toimii tehokertoimella 6. Hän on tuleva kuuluisuus Andrea Rossi: http://ecat.com/
Toinen yrittäjä, (http://www.defkalion-energy.com/) maalaa haastattelussa aika kirjavia tulevaisuuskuvia, jotka ovat joillekin taatusti huolestuttavia. Kannattaa lukaista täältä, kuvat ovat aikamoisia:http://egooutpeters.blogspot.ro/2012/06/interview-...

Eli jos LENR- reaktioita pystytään hyödyntämään jo piakkoin teollisuudessa ja myös kotitalouksiin sopivissa lämpölaitteissa, muuttuu maailma oleellisesti.

Olen seurannut näiden LENR-reaktioiden tutkimusta jo pidemmän aikaa, ja nyt alan olla vakuuttunut siitä, että näitä reaktioita pian osataan jo hyödynnettävissä määrin hallita, ja tuotteita tullaan tuomaan kuluttajamarkkinoille. Vaikka tieteellinen pohja reaktioiden takana on vielä löytymättä.

Tuulivoimateollisuus kärsii ensimmäisenä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän StefanTallqvist kuva
Stefan H. Tallqvist

Tohtorit Stanley Pons and Martin Fleischmann eivät pystyneetkään toistamaan havaintojaan energiantuotosta, eikä tänä päivänä! Energiaa tuottava fuusio vaatii korkeata lämpötilaa, ja mahdollisesti myös suurta painetta mikä nykyisissä fuusioreaktoreissa ei toteudu!

Pons ja Fleischmann eivät löytäneet keinot ja välineet!

Urantia-teksti, sivu 1222:
“But creature mind can and does manipulate energy just in so far as it has become master of the energy secrets of the physical universe.”

”Kun ihminen haluaa muokata fyysistä todellisuutta,
kohdistuipa muokkaus häneen itseensä tai hänen ympäristöönsä, hän
onnistuu siinä samassa määrin kuin hän on löytänyt keinot ja välineet
aineen hallitsemiseksi ja energian ohjaamiseksi.”

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Stefan H. -ko. herrat ovat jo vähintäänkin iäkkäitä, eivätkä ole enää todistamassa mitään. Mutta muita todisteita kyllä on, mm. Hagelstein MIT:stä kertoo ajaneensa NANOR-laitteistoaan yhtäjaksoisesti 6 kk:n ajan. Ja tuottaen energiaa. lukaisee vaikka tästä.
http://blog.alexanderhiggins.com/2012/05/07/mit-de...

Tunnut kokevan Urantia -kirjasi uskonnonomaisesti. Kannattaa kuitenkin pitää silmänsä avoimina, eikä sulkea niitä todisteilta.

Rauni Viren

Wikipediassa ei ole edes omaa artikkelia LENRistä, koska mielekkäitä lähteitä ei ole olemassa, pelkästään juttuja.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_fusion

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Rauni Viren:
Onko NASA kenties mielestäsi mieletön lähde LENR -käsitykselle?
http://futureinnovation.larc.nasa.gov/view/article...
Dennis M. Bushnell, Chief Scientist at the NASA Langley Research Center,
kertoilee yo paperissa käsityksiään aiheesta.

Miksi yrität valehtelemalla lytätä sanomaani?

Käyttäjän StefanTallqvist kuva
Stefan H. Tallqvist

“The theory appears to explain nearly all the various and often variegated experimental observations and shifted the LENR theoretical focus from some way of "fooling" Particle Nuclear Physics/The Strong Force to Condensed Matter Nuclear Physics, Collective Effects, The Weak Force and "Heavy Electrons.”

Näistä asioista (hiukkasista ja vuorovaikutusvoimista) olen äsken kirjoittanut, ja tarkoitus oli jatkaa niistä. Emme me voi ”hujata” (fooling) luontoa, tiedon kerääminen ja asioitten ymmärtäminen on pitkä prosessi, meille.

U-tekstin toinen ”selvä totuus”:
”3. Scientific knowledge. The material aspects of civilization must always await the accumulation of scientific data.”

Condensed Matter Nuclear Physics, on kovin tärkeä tieteen ala;
kondensoitumista tapahtuu materiassa kaikilla tasoilla, myös U-tekstin mukaan!

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Olen eri mieltä, ei olisi kivikauden tyyppienkään kannattanut odotella että tulen teoria ymmärretään ennenkuin ryhtyivät kypsentämään ruokaansa ja lämmittelemään tulen ääressä.

Käyttäjän StefanTallqvist kuva
Stefan H. Tallqvist

Se, että ollaan eri mieltä, tuskin on minulle uusi havainto. U-teksti kiinnittää huomiota myös meidän moraaliseen ja henkiseen kehitykseen, joka olisi kaikki syy saada kehittymään tahdissa valtavan tieteellisen kehityksen kanssa!

Urantia-teksi selostaa materian syntyä, kokoonpanoa ja rakennetta sekä Aurinkomme sekä tähtien fuusioprosesseja ja muita kehitysvaiheita! Olen tutkinut pitkään ja perusteellisesti; Ihminen ei olisi kyennyt näitä asioita selostamaan yhtä monipuolisesti nykyäänkään!

Ja tämä on tosiasia joka on hyvin vaikeata saada yleiseen tietouteen, koska jatkuvasti yritetään panna vastaan. Tutkijat pelkäävät että joudutaan hyväksymään myös U-tekstin uskonnollisia väitteitä. Siis uskovia ihmisiä ei saisi rohkaista sillä, että valtava määrä U-tekstien tiedoista on todistettavasi oikeita, joten tosiasioita ei pidä kertoa heille. Tällaista varsin omituista ajattelua monet tiedemiehet harrastavat.

Haluan dokumentoida havaintojani siihen asti, esim. tässä Puheenvuorossa, kunnes suhtaudutaan perusteelliseen tutkimukseen ja analyysiin vakavasti. Kyllä tähän vaativaan tehtävään yhtyvät muut pätevät tutkijat kun minä, vähitellen. Lisää tutkimusmateriaalia syntyy myös sitä mukaa kun ihmisen omat tiedot karttuvat.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Mainiota että olet löytänyt haastavan tavoitteen, onnea tielläsi.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Italia ilmeisesti haluaa säilyttää etumatkaansa LENR-tutkimuksessa.

Palermon yliopisto järjestää 2.7. tilaisuuden (Roomassa)
http://www.22passi.it/downloads/Comunicato_Convegn...

“TOWARD A CLEAN ENERGY REVOLUTION”

- organized by Honourable Dominic Scilipoti and sponsored by University Palermo. The goal is to push for immediate acceleration of research funding for cold fusion. The speakers include both politicians and respected scientists. Featured will be Franceso Celani of Frascati National Laboratories at the Institute of Nuclear Physics (INFN), Prof. Alberto Carpinteri, President INRIM, and from industry National Instruments’ Dr. Stephen Concezzi Director of Science and Big Physics, and former instrumentation contractor to Leonardo Inc."

http://4.bp.blogspot.com/-EpCqFCbPLwo/T-yUZos1WrI/...

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Tässä italialaisblogissa kerrotaan tuoreista tapahtumista LENR-alalla, nytkin blogisti mm. hämmästelee National Instruments -säätölaitejättiläisen johtajan (http://www.linkedin.com/pub/stefano-concezzi/1/514...) Stephen Concezzi:n osallitumista esitelmöijänä seminaariin.

Kieltämättä antaa vahvan signaalin sitoutumisesta aiheeseen.

http://22passi.blogspot.fi/2012/06/in-un-periodo-d...

Toimituksen poiminnat